Op zoek naar grote houten kralen ketting?

 
grote houten kralen ketting
Zeer origineel grote pronkstuk. Deze prachtige ketting met grote kralen" van hars en van hout in verschillende kleuren en patronen. Een echte Stat Pinteres.
Lange halskettingen Groot / Grof Statementpieces.nl.
Klik op een afbeelding om het te vergroten. Zeer originele halsketting met grote platte houten kralen in bloem vorm van Franse merk Fanny Fouks. Ketting is ook speciaal omdat het van korte door naar lange ketting verstelt kan. 26, 95 Afrekenen.
Kralen kettingen 717 unieke handgemaakte producten te koop op DaWanda.
NIEUW Houten kralen KETTING-leren riem edel edelstaal gepromoot Madzialena24 19.90 PLN z Quick view. NIEUW Houten kralen KETTING-leren riem edel edelstaal gepromoot Madzialena24 19.90 PLN z Quick view. NIEUW DE HALSBAND KETTING 2699 gepromoot KatarzynaStanczak 48.00 PLN z Quick view.
Houten kettingen kopen BESLIST.nl Ruime keus.
Hiermee plaatst u een accent: ketting zonder sluiting, gemaakt van naturelkleurige houten kralen met grote, ronde hanger. Het bijzondere marmereffect in het glanzende glas is een levendige blikvanger, de grote kraal is de perfecte overgang naar de ketting. Wasadvies: niet wasbaar, chloorbleken niet moge.
HOUTEN KRALEN MixMatch Kdo.
Een interieurtrend van dit moment die je absoluut niet wilt missen: de ketting van houten kralen. Voor een nonchalant effect ga je voor kralen in verschillende maten. Grote houten kralen hang je aan de kast in de gang of aan een.
Vind houten kralen kettingen op Marktplaats.nl.
Zeer mooie ketting met grote handbeschilderde houten kralen die gelakt zijn met een huid vriendelijk lak voor meer info zie alle foto's' uw bod is excl verzendkosten verzendkosten voor koper geen verkoop aan huis kijk ook eens bij mijn andere advertenties.

Contacteer ons